English Indonesia

Welcome to Pemmz' Store

What our customers say about us

Sebelumnya gw mo bilang thx ama mbak vivi yang uda jadi guide gw sebelum gw mutusin buat shop disini, awalnya emang ga yakin, tapi setelah dijelasin n review sana-sini, akhirnya ke-angkut juga MSI GE 60 nya, overall pelayanan mantap, barang sesuai, dan delivery super cepat (1 hari nyampe batam!!!) two thumbs up buat pemmz

Firda Adi Rianto - Batam

Pelayanan dan Barangnya MANTAP....

Sujadi

Akhirnya setelah 3 bulan di tunggu, asus ROG G750JH datang juga, terima kasih ya bu Lydia atas semua usahanya, saya baru pertama kali ini transaksi dengan pemmz, dan pelayanannya sangat baik, di jelasin satu per satu fungsinya, dan laptop yang dijual juga berkualitas, tuh asus G750JH recommended banget deh, super cepat dan dingin. Pemmz jaminan kualitas dan pelayanan sangat baik, thx semua ya atas pelayanannya, khususnya buat bu Lydia.

Wahyu Indrawan - Jakarta Pusat

Mantap gan G55VW, paket antarannya flawless, gak ada cacatnya, 3 hari langsung sampe ke Makassar, padahal udah dekat lebaran nih hehehe, mas nya juga baik bnget (Mas Hartono), care bnget ama konsumen, service agent-nya juga, pkoknya perfect lah^^ keep it up PEMMZ, supaya bisa buka cabang di kota ane juga wkwkwk Thank you :)

Indarain - Makasar

Hi..this is SAM and i hereby state that i am now a very proud owner of a XENOM X157 (built on Clevo P157SM) purchased from the best official gaming laptop provider, namely PEMMZ. I would not hestitate in acclaiming this site and the vendor as the Best ever gaming partner in terms of VFM and performance and service. The newly built laptop of mine was delivered to me last saturday and it met all the eye-candy and raw horse power fancies i had in terms of heavy gaming. The new haswell and GTX 700 series really made games knelt on knees amd the build quality of the laptop is titanium solid sturdy and also finished smooth and stylish. Had some minor issues with function keys, but surprisingly, those were met and resolved with lightining fast response from after sales support from pemmz officials, i am really impressed and dazzled with the blistering speed service response time from pemmz. Not to mention it has always been a great deal of conversational and commnunicative advantage while it comes to talking to pemmz and having one's queires answered. A run of applause, salute and hail to Lydia from Customer Relations and Aryo from tech support, these two are real assests of pemmz and i sincerely would give them a grand appraise and heartfel appreciation for their patience, attention and service throughout the process. In conclusion, thanks pemmz for making this a wonderful experience and i look foward to have more business with pemmz and assume a more expansion of them in India too, in forseeable future. Thank you All.

Suman Gupta - Taman Rasuna Apt. Kuningan

Items 1 to 5 of 50 total Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. Next Page
Show per page